top of page

8 februari Korenfestival Uithoorn 200 jaar

Wanneer : zaterdag 8 februari 2020, 13.00 uur - 18.00 uur Waar : De Schutse, De Merodelaan 1, 1422 GB Uithoorn Kosten : n.v.t.

In verband met het feestjaar ‘200 jaar Gemeente Uithoorn’ wordt er op zaterdagmiddag 8 februari 2020, in De Schutse, de Merodelaan 1 in Uithoorn een korenfestival georganiseerd. Vanaf 13.00 uur laten diverse koren uit Uithoorn en de Kwakel van zich horen. Het publiek wordt getrakteerd op een gezellige middag met een grote variëteit aan muziek. Voor ieder wat wils. Van klassiek tot popmuziek en van levenslied tot gospel, alles komt aan bod! Dus schrijf de datum alvast in de agenda!

12 Deelnemende koren:

1. COV Amacitia 2. Da Capo’s Popkoor 3. Koor United 4. Het Alkwin koor 5. The Bridges 6. Fer’s Vriendenkoor 7. Passion 8. D-Fine 9. Huisvrouwenkoor Dekselse meiden 10. Voices & Friends 11. Amstel Gospel Choir 12. Meezingkoor Uithoorn Vanaf 13.00 uur laten diverse koren uit Uithoorn en de Kwakel van zich horen. Het publiek wordt getrakteerd op een gezellige middag met een grote variëteit aan muziek. Voor ieder wat wils. Van klassiek tot popmuziek en van levenslied tot gospel, alles komt aan bod! Presentatie van de middag is in handen van Jan Willem Dienske. Alle koren treden steeds 15 minuten op en de Entree is gratis. Wanneer de kerkzaal vol is, zal men even geduld moeten hebben totdat er weer mensen plaats maken. Ondertussen is de bar open kan men daar een drankje nuttigen.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page