top of page

Over D-F!NE

D-F!NE is een swingend  ladieskoor dat voornamelijk soul en motown nummers zingt. Het koor bestaat al meer dan 20  jaar.....

Sinds half december 2018 heeft het koor een nieuwe dirigent, zij heet Annemieke van Beek. Zij komt uit een zeer muzikaal gezin en begon zelf al op haar vijfde jaar te zingen in een kinderkoor.

 Ons eerste optreden met Annemieke was zondag 20 januari  2019 in Paradiso  van 18.30 tm 18.45 uur in de Grote zaal.

Inmiddels hebben we ook een flashmob en een optreden bij de AH van Jos van de Berg in Uithoorn gedaan op zaterdag 16 febr. jl.

In juni  2019 hebben we ons 15 jarig bestaan gevierd met een geweldig D-F!NE weekend in Noordwijk.

Mantra's zingen, strandwandeling, eten bij het Zuiderbad, slapen in de Luwte, een  uitgebreid hotelwaardig ontbijt en daarna als afsluiting een geweldig concert met onze band bij strandtent   Nederzandt.

 In het eerste half jaar van 2022 hebben we een prachtig concert gehouden tijdens de Floriade, een optreden in het centrum van Lisse en een optreden van een Midzomerfeest in het tuinpark Buikslotermeer. Juni 2023 hebben we ons 20-jarig jubileum gevierd bij het bamboe labyrint de Kwakel, wat een fantastische locatie en een geweldige dag was dat !!!

IWe zijn heel blij dat we sinds april weer in Uithoorn repeteren, namelijk in de Scheg, Arthur van Schendellaan 100A in Uithoorn. 

Vind je het ook leuk om in een soulkoor te zingen, kom dan een keer  langs om de sfeer te proeven. Meld je even aan via onze pagina " Lid worden" voor een afspraak. Hou er wel rekening mee, dat we op dit moment veel nieuwe aanmeldingen hebben gehad en eigenlijk bijna aan het maximum leden zitten, eventueel alleen nog een enkele plek voor een sopraan ......dus dat je waarschijnlijk  op onze reservelijst komt te staan. 

 

Korenfestival Uithoorn 200 jaar, 8-2-202
bottom of page