Over D-F!NE

 

D-F!NE is een swingend  ladieskoor dat voornamelijk soul en motown nummers zingt. Het koor bestaat al meer dan 15 jaar.....

Sinds half december 2018 heeft het koor een nieuwe dirigent, zij heet Annemieke van Beek. Zij komt uit een zeer muzikaal gezin en begon zelf al op haar vijfde jaar te zingen in een kinderkoor.

 Ons eerste optreden met Annemieke was zondag 20 januari  2019 in Paradiso  van 18.30 tm 18.45 uur in de Grote zaal.

Inmiddels hebben we ook een flashmob en een optreden bij de AH van Jos van de Berg in Uithoorn gedaan op zaterdag 16 febr. jl.

In juni  2019 hebben we ons 15 jarig bestaan gevierd met een geweldig D-F!NE weekend in Noordwijk.

Mantra's zingen, strandwandeling, eten bij het Zuiderbad, slapen in de Luwte, een  uitgebreid hotelwaardig ontbijt en daarna als afsluiting een geweldig concert met onze band bij strandtent   Nederzandt.

Klinkt dit je als muziek in de oren, neem dan contact op via info@soulkoor.nl of via contactformulier(zie rechtsboven).Het afgelopen jaar hebben we heel veel nieuwe leden erbij gekregen, waardoor we  alleen nog drie plekken open hebben voor een lage sopraan en  eventueel nog 1 plek voor een alt.

We zijn heel blij dat we vanaf 2 septembe 2020 weer kunnen gaan repeteren, weliswaar niet meer in de Morgenster, daar deze fijne locatie helaas niet corona proef is, maar bij The Beach in Aalsmeer.

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Flickr - White Circle
  • Flickr Social Icon