Over D-F!NE

 

D-F!NE is een swingend  ladieskoor dat voornamelijk soul en motown nummers zingt. Het koor bestaat al meer dan 15 jaar.....

Sinds half december 2018 heeft het koor een nieuwe dirigent, zij heet Annemieke van Beek. Zij komt uit een zeer muzikaal gezin en begon zelf al op haar vijfde jaar te zingen in een kinderkoor.

 Ons eerste optreden met Annemieke was zondag 20 januari  2019 in Paradiso  van 18.30 tm 18.45 uur in de Grote zaal.

Inmiddels hebben we ook een flashmob en een optreden bij de AH van Jos van de Berg in Uithoorn gedaan op zaterdag 16 febr. jl.

In juni  2019 hebben we ons 15 jarig bestaan gevierd met een geweldig D-F!NE weekend in Noordwijk.

Mantra's zingen, strandwandeling, eten bij het Zuiderbad, slapen in de Luwte, een  uitgebreid hotelwaardig ontbijt en daarna als afsluiting een geweldig concert met onze band bij strandtent   Nederzandt.

 In 2021 hebben we een aantal nieuwe leden erbij gekregen, waardoor we op dit moment geen plek meer hebben voor nieuwe leden.

IWe zijn heel blij dat we vanaf woensdag 1 septembe 2021 weer zijn gaan repeteren, weliswaar niet meer in de Morgenster, daar deze fijne locatie helaas niet corona proef is, maar bij The Beach in Aalsmeer.Helaas hebben we moeten besluiten om de maand december wederom te stoppen met repeteren. Hopelijk kunnen we snel weer in het nieuwe jaar beginnen.

Korenfestival Uithoorn 200 jaar, 8-2-202